Fara compromisuri! Fara riscuri!

Cabinetul stomatologic RUNA DENT si-a inceput activitatea avand ca scop furnizarea de servicii stomatologice profesionale pentru toate categoriile de varsta. Serviciile stomatologice sunt complete, cuprinzand toata gama de tratamente specifice: terapia dentara, chirurgia dentara si implantologia orala, protectia dentara, cosmetica dentara, ortodontie, profilaxie dentara.

Tratamentul dentar de calitate, realizat de o echipa de medici specialisti, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este cheia unei danturi frumoase si sanatoase. De aceea, la RUNA DENT, tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, medicii nostrii fiind in permanent instruiti. Tratamentele stomatologice sunt nedureroase, iar lucrarile dentare sunt realizate de laboratorul dentar, printr-o colaborare stransa medic-tehnician.

Cabinetul stomatologic RUNA DENT este dotat cu aparatura ultramoderna si completa, astfel putand fi asigurata toata gama de servicii stomatologice.

Spatiul generos respecta normele europene impuse de Directia de Sanatate pentru functionarea corespunzatoare a cabinetului: sala de asteptare, camera speciala pentru sterilizarea instrumentarului, toaleta pentru pacienti, toaleta pentru personalul medical.

Dotarea cabinetului medical cuprind:

 • un unit dentar de ultima generatie, cu turbine cu fibra optica, un micromotor, piese de mana;
 • aparat de detartraj cu ultrasunete;
 • lampa de fotopolimerizare cu LED pentru obturatii fizionomice;
 • aparat de profilaxie cu bicarbonat;
 • lampa de albire;
 • unit dentar, ergonomic, dotat cu micromotor, turbina cu fibra optica, lampa foto cu LED si detartror cu ultrasunete;
 • unitate de aspiratie chirurgicala de mare putere, special destinata atat operatiilor de amploare din sfera OMF si Implantologie, cat si in cazul interventiilor minore sau cand se lucreaza cu racire cu apa pe dinti vitali;
 • camera intra-orala de ultima generatie ce permite crearea unei baze de date cu stadii (inainte, in timpul si dupa tratament).

Folosirea tututor materialelor consumabile de unica folosinta (pahare, ace, manusi, aspiratoare) garanteaza siguranta si relaxarea ce vor insoti orice vizita la stomatologul dumneavoastra.

Fara compromisuri! Sterilizarea & siguranta actului medical este proritatea noastra nr.1!

Fiecare dintre dvs va beneficia de rigorile impuse de respectarea cu maxima strictete a standardelor internationale in asigurarea unei sterilizari 100% corecte si a prevenirii raspandirii germenilor patogeni (virusuri si bacterii):

 1. fiecare membru al echipei medicale beneficiaza periodic de efectuarea de analize medicale de control, este verificat si indrumat constant in respectarea cu maxima strictete a normelor impuse, privind prevenirea si impiedicarea raspandirii germenilor patogeni
 2. fiecare trusa de consultatie este de unica folosinta
 3. fiecare membru al echipei medicale foloseste halat, manusi, masca de unica folosinta, precum si de ochelari de protectie
 4. fiecare membru al echipei medicale foloseste inaintea orcarei interventii, solutii antiseptice de prespalare si spalare a mainilor (dupa care se aplica manusile)
 5. fiecare pacient beneficiaza de consumabile de unica folosinta: pahare, aspirator salivar, , bavetica
 6. fiecare unit dentar are circuit autosterilizant intern, iar dupa fiecare interventie unitul este dezinfectat si curatat obligatoriu si la exterior (sterilizare chimica)
 7. fiecare instrumentar folosit este presterilizat in cutii cu solutii speciale, este spalat si introdus spre sterilizarea propriu-zisa in autoclav (sterilizarea la cald). La finalul ciclului autoclavul va printa un bilet inscriptionat cu ziua si ora efectuarii sterilizarii
 8. fiecare cabinet are toate suprafetele (mobilier-pardoseala) curatate riguros cu solutii speciale pentru eliminarea germenilor patogeni (virusuri si bacterii)
 9. pardoseala este acoperita cu linoleum antibacterian de ultima genetatie confectionat exclusiv pentru spitale si cabinet medicale